Siirry sisältöön

Tule kuulemaan keikkailusta Onvirella – Osallistu toukokuun sijaisinfoon!

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä, mutta haluat kuulla siitä lisää ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä? Onko sinulla kysyttävää keikkailuun liittyen? Siinä tapauksessa olet erittäin tervetullut Onviren sijaisinfoon, jossa käydään kattavasti läpi keikkailuun liittyviä asioita.

Toukokuussa sijaisinfoja järjestetään tiistaina 10.5. klo 10 ja seuraavan kerran maanantaina 23.5. klo 14. Infoissa kerrotaan yleisesti keikkailusta ja yksiköistä, joissa voi tehdä kauttamme keikkaa. Lisäksi rekrytointiasiantuntijamme vastaa infoissa esitettyihin kysymyksiin. Keikkainfo järjestetään Teamsilla, ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kuulla lisää keikkailun aloittamisesta.

Miten osallistua?

Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana. Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta kesätyöinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

Sijaisinfojen aikataulut ja osallistumislinkki:

ti 10.5. klo 10-11
ma 23.5. klo 14-15

Osallistu sijaisinfoon tästä

Ajankohtaista

Loistava tekijä.