Siirry sisältöön

Tervetuloa kesäkeikkainfoon 28.4. – Kysy lisää kesätöistä!

Hei sote-alan ammattilainen tai alan opiskelija, etsitkö kesätöitä? Tervetuloa etänä järjestettävään kesäkeikkainfoon, jossa rekrytointiasiantuntijamme kertoo laajemmin kesätyömahdollisuuksista Onvirella!

Tarjoamme kesäkeikkoja lähi- ja sairaanhoitajille, ohjaajille ja sosionomeille pääasiassa Uudellamaalla, mutta myös Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan yksiköissä. Voit tehdä halutessasi töitä koko kesän tai lyhyimmillään viikon, miten itsellesi parhaiten sopii. Voit olla alan opiskelija, työurasi alussa tai jo kokenut sote-alan osaaja.

Kuinka osallistua kesäkeikkainfoon?

Kesäkeikkainfo järjestetään torstaina 28.4. klo 10-11 Teamsin välityksellä. Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana. Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta kesätyöinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

🍦 Jokaiselle osallistujalle jaetaan jäätelökuponki R-kioskille! Ota siis kaverisi mukaan kuulolle ja tule rohkeasti kysymään lisää kesätöistä Onvirella!

Kesätyöinfon aikataulu ja osallistumislinkki:

to 28.4. klo 10-11

liity mukaan tästä

Ajankohtaista

Loistava tekijä.