Siirry sisältöön

Tarjolla fysioterapeutin keikkoja Caritas sairaalassa

Hei sinä fysioterapeutti tai loppuvaiheen opiskelija, kaipaatko nopeaa lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi? Tule tekemään keikkavuoroja Onviren kautta Caritas sairaalaan Ouluun!

Caritas sairaala on yksityinen sairaala Oulun Taka-Löytyssä, jossa on 27 potilaspaikkaa. Fysioterapeutin tehtäviin sairaalassa kuuluu mm. fysioterapian tarpeen arviointi. Työskentelet leikkauspotilaiden ja kuntoutettavien potilaiden parissa yhteistyössä osastolääkärin ja hoitajien kanssa.

1-12 päivän kestävissä sijaisuuksissa saat palkan nopeasti joka perjantai! Tuntipalkka valmistuneelle fysioterapeutille on 16,24 €/h, tämän lisäksi maksetaan lomakorvaus sekä mahdolliset erillis- ja kokemuslisät.

Meillä keikkailun aloittaminen on helppoa: Osallistu tiistaisin järjestettävään sijaisinfoon Teamsin kautta etusivuillamme, rekisteröidy keikkatyöntekijäksi ja varaa aika työhaastatteluun (15 min) täältä. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan, ensimmäisen keikkasi voit varata jo haastattelussa!

Sijaisinfo on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sote-alan keikkatöistä ja hyvä tilaisuus tutustua keikkailuun ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä. Tilaisuuden lopussa on mahdollista esittää kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@onvire.fi
p. 045 7881 8700

Ajankohtaista

Loistava tekijä.