Siirry sisältöön

Talous- ja palkkahallintopalveluiden asiakasesittely: Uudenmaan Työterveys Oy

Kysyimme asiakkaidemme kokemuksia talous- ja palkkahallinnon palveluistamme. Tässä jutussa Uudenmaan Työterveys Oy kertoo itse, miten yhteistyö on sujunut Onviren kanssa.

Uudenmaan Työterveys Oy tuottaa maakunnan alueen yrityksille asiakaslähtöisiä, helposti tavoitettavia ja joustavia työterveyshuollon palveluja ja täten osaltaan vaikuttaa positiivisesti kuntien elinvoimaan. Toimiva työterveysyhteistyö edistää työympäristön turvallisuutta, työyhteisöiden toimivuutta ja työntekijöiden työkykyä. Alueellisten työterveyspalvelujen ja työperäisten sairaanhoitopalvelujen tarjonnalla on myös vaikutusta yritysten sijoittumispäätöksissä.

Uudenmaan Työterveys Oy:llä on kattava toimipaikkaverkosto ympäri Uuttamaata. Palvelemme asiakkaitamme Nurmijärvellä kirkonkylällä ja Klaukkalassa, Tuusulassa, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Hyvinkäällä, Lohjalla, Nummelassa ja Karkkilassa sekä tänä vuonna avatussa toimipisteessämme Helsingin Ruskeasuolla. Lisäksi tarjoamme kattavat sähköiset palvelut; mm. etävastaanotto ja chat-kanava mahdollistavat helpon tavoitettavuuden ja toimivan yhteydenpidon henkilöstömme, työnantajien ja asiakkaiden välillä. Keväällä -22 työnantajille ja yrittäjille toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä tuli esille mm., että palveluverkostomme ja etäpalvelumme vastaavat hyvin yritysten tarpeisiin.

Onviren kanssa olemme olleet yhteistyössä sekä palkka- että taloushallinnon osalta jo vuodesta 2020. Onviren kanssa toteutamme hallinnon toimenpiteitä alan ammattilaisten kanssa, meille jo entuudestaan tutuissa sähköisissä toimintaympäristöissä. Yhteistyö Onviren yhteyshenkilöiden kanssa on sujunut hyvin, olemme tyytyväisiä nimettyihin vastuuhenkilöihin, joiden kanssa asioita voidaan kehittää ja esiin nousseita kysymyksiä ratkaista.

Myös Onviren yleinen yhteydenpitokanava (sähköposti: talousjapalkat@onvire.fi) on toimiva ja päivittäiset työt hoituvat sitä kautta sujuvasti. Seuraavaksi kehitysasteeksi yhteydenpitoon toivoisimme omaa sähköistä kanavaa, jonka kautta esim. luottamuksellista tietoa sisältävät asiakirjat olisi helppo lähettää. Omalta osaltani taloushallinnon töitä tukee Onviren ammattitaitoinen kirjanpitäjä; tiedän että rutiinit ovat hallussa ja tarpeen mukaan saan aina selvityksen mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.

 

Talous- ja palkkahallinnon palvelumme palvelevat valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voivat ulkoistaa toivottuja osakokonaisuuksia yrityksen talous- ja palkkahallinnosta.

Pyydä meiltä räätälöity tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tahemyynti@onvire.fi

Ajankohtaista

Loistava tekijä.