Siirry sisältöön

Takkuaako rekrytointi, etkö löydä sijaisia? Onviren rekrytointi- ja sijaispalvelut auttavat!

Tervetuloa Onviren iltapäiväkahveille Teamsissa! Iltapäiväkahveille osallistuminen on helppo tapa tutustua palveluihimme lisää ja katsoa, voisimmeko auttaa juuri teitä rekrytoinnissa tai sijaispalveluissa. Kiitoksena osallistumisesta tarjoamme sinulle kahvin ja pullan.

Rekrytointipalveluiden esittely ke 10.5. klo 13

Kun rekrytointisi takkuaa eikä sopivia osaajia löydy, me autamme! Teemme perinteisen rekrytoinnin lisäksi esimerkiksi suorahakuja (headhunting), mutta katsomme aina yhdessä asiakkaan kanssa parhaimman kokonaisuuden. Kaikkiin rekrytointeihimme sisältyy koeajan pituinen rekrytointitakuu sekä tarvittaessa Thomas- työpersoonallisuusanalyysi. Toimimme tällä hetkellä pääsääntöisesti sote- ja varhaiskasvatusalalla.

Osallistu matalalla kynnyksellä virtuaaliseen kahvitilaisuuteemme rekrytointipalveluistamme keskiviikkona 10.5. klo 13. Tilaisuus kestää n. 15 minuuttia.

Osallistu tästä: Onviren rekrytointipalvelujen esittely ke 10.5. klo 13

Sijaispalveluiden esittely pe 12.5. klo 13

Jos sijaisia ei tunnu löytyvän tarpeeksi ja mitoitusahdistus on jatkuvasti läsnä, ota Onvire avuksesi. Onvirellä on yli 16 tuhannen sote-alan sijaisen työntekijärekisteri ja palvelemme valtakunnallisesti. Palvelumme hinnat on pidetty järkevällä tasolla ja sijaiset viihtyvät meillä muun muassa sen takia, että maksamme palkan viikottain.

Osallistu matalalla kynnyksellä virtuaaliseen kahvitilaisuuteemme sijaispalvelumme palvelumalleista perjantaina 12.5. klo 13. Tilaisuus kestää n. 15 minuuttia.

Osallistu tästä: Onviren sijaispalvelun palvelumallit pe 12.5. klo 13

 

Ajankohtaista

Loistava tekijä.