Siirry sisältöön

Sijaisinfot ja työhaastattelukäytänteiden muutokset kesäaikana

Keikkailusta kiinnostuneiden tulee kiinnittää huomioita tuleviin sijaisinfoihin sekä työhaastatteluiden järjestelyihin kesäaikana.

Viikosta 24 alkaen, sijaisinfoja järjestetään joka tiistai kaksi kertaa päivässä: klo 10-11 ja 14-15. Sijaisinfossa rekrytointikoordinaattorimme kertoo kaiken, mitä keikkailijan täytyy tietää ennen keikkatyön aloittamista. Sijaisinfo on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sote-alan keikkatöistä ja hyvä tilaisuus tutustua keikkailuun ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä. Tilaisuuden lopussa on mahdollista esittää kysymyksiä.

Sijaisinfoihin osallistuminen on pakollista, jos haluat rekisteröityä keikkatyöntekijäksi viikosta 24 alkaen. Kesäaikana ei ole siis mahdollista varata 45 minuutin työhaastatteluaikaa. Kun sijaisinfoon osallistunut haluaa aloittaa keikkatyön, seuraava askel on rekisteröityä keikkatyöntekijäksi sivuillamme. Sen jälkeen voit varata 15 minuutin työhaastatteluajan nettiajasta. Jos et löydä nettiajasta sopivaa aikaa, voit myös sopia ajan puhelimitse sijaispalvelustamme p.045 7881 8700.

Varaa etähaastatteluun ulottuvillesi henkilöllisyystodistus ja pankkitilinumero. Varmista myös, että olet rekisteröitymisen yhteydessä liittänyt järjestelmän omiin tietoihisi tarvittavat liitteet (tutkintotodistuksesi tai opintosuoriteotteesi, verokorttisi, sekä mahdolliset työtodistukset) ennen haastattelua. Työhaastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan! 🙌

Miten osallistua sijaisinfoon?

Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana. Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta kesätyöinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

Sijaisinfon aikataulu:
Tiistaisin klo 10-11 ja 14-15

Osallistu infoon tästä

Ajankohtaista

Loistava tekijä.