Siirry sisältöön

Onviren sijaispalvelu laajenee Ouluun – yhteistyö Caritaksen kanssa alkaa kesäkuussa

Onvire ja Diakonissalaitokseen kuuluva Caritas Palvelut aloittavat yhteistyön 7. kesäkuuta. Caritas Palvelut tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ikäihmisten, kehitysvammaisten ja vaikeavammaisten parissa Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Keikkaa on tarjolla niin asumispalveluissa kuin kotihoidossa. Lisäksi Caritaksella on oma yksityinen sairaala.

Yhteistyö Caritaksen kanssa aloitetaan vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa Onviren ottavat käyttöön kotihoidossa Metsolan Kartano ja Hovi, sekä asumispalveluissa Kippari, Kairos-koti ja Metso. Toinen vaihe alkaa muiden Caritas-yksiköiden osalta 30. elokuuta.

Laajentuminen Pohjois-Suomeen on Onvirelle hieno asia.

– Olemme jo pitkään tehneet myöskin Diakonissalaitokseen kuuluvan Rinnekodin kanssa yhteistyötä, joten on hienoa päästä aloittamaan yhteistyö myös Caritaksen kanssa, kommentoi Onviren palvelupäällikkö Päivi Penttinen.

Monipuolisia keikkatyömahdollisuuksia

Onviren sijaispalvelu avaa keikkalaiselle useita mahdollisuuksia ”yhden luukun periaatteella”, mikä tarkoittaa, että keikkatyöntekijäksi rekisteröitynyt opiskelija tai ammattilainen voi tehdä Onviren kautta keikkoja eri toimialoilla ja yksiköissä.

Keikkatyöntekijöille on luvassa mielenkiintoisia työtehtäviä Caritas Palveluissa useissa eri yksiköissä.

– Vaihtoehtoja on paljon, joten siksi kannattaa tulla meille töihin ja tutustua eri palveluihin organisaation sisällä. Meillä pääsee kerryttämään osaamista monipuolisesti eri asiakasryhmien parissa. Työntekijämme ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Toivomme, että myös keikkaa tekevät omaavat saman välittävän ja asiakaspalveluhenkisen työotteen, kertoo palvelupäällikkö Sinikka Sirviö.

Caritaksessa voi keikkailla yli 18-vuotiaat opiskelijat, joilla on 2/3 opinnoista takana. Alle 2/3 opintoja suorittanut voi työskennellä kotihoidossa avustavana henkilönä. Tuntipalkkaiselle työntekijälle maksetaan palkka joka perjantai!

Onvire järjestää kiinnostuneille keikkatyöntekijöille sijaisinfoja kesäkuussa. Lue lisää ja osallistu sijaisinfoon!

Ajankohtaista

Loistava tekijä.