Siirry sisältöön

Onviren pitkäaikainen palkanlaskija siirtyy eläkkeelle

Kristiina Käppi aloitti Onvirellä työskentelyn heti vuoden 2019 alussa, kun Onvire perustettiin. Hän oli mukana testauksessa jo 2018 vuoden puolella. Alun perin Kristiina päätyi alalle alkaessaan työskennellä vuonna 1981 Rengon kunnan palveluksessa palkanlaskijana.

Kristiina kertoo, että Onvirellä hänen työtehtäviinsä kuului palkanlaskenta kokonaisuudessaan. Maanantaina aloitettiin seuraavan perjantain palkkoja, joiden oli torstaihin 11 mennessä oltava pankissa. Koko viikon työt oli tarkkaan ajastettu. Kristiina laski myös Onviren oman palveluhenkilöstön palkat heinäkuusta 2020 lähtien. Kristiinan mukaan palkka joka perjantai –malli teki työstä hektistä, mutta mielenkiintoista. Tiukasta aikataulusta kiinni pitäminen on työssä tärkeää.

– Työssäni on parasta työn itsenäisyys, selkeät työtehtävät ja kokonaisuuksien hallinta. Sellaisesta olen pitänyt aina.

Vaikka aikataulu tuntuikin välillä tiukalta, niin se ei ollut ikinä Kristiinalle ongelma. Kiitosta saavat myös mukavat työkaverit, joiden kanssa yhteistyö on sujunut aina hyvin ja mutkattomasti.

Kristiina kertoo, että hänellä ei ole vielä erityisiä suunnitelmia eläkkeellä oloa varten. Hän kuitenkin siivosi heti ensimmäisenä etätyöhuoneensa perusteellisesti, jotta huone ei muistuta häntä päivittäin pelkistä töistä. Eläkkeellä aikaa jää myös enemmän harrastuksille, kuten lenkkeilylle ja kutomiselle. Myös vuoden ja neljän kuukauden ikäinen lapsenlapsi piristää eläkepäiviä ja pitää huolen siitä, että tylsää ei varmasti tule.

– Kyllä ikävä tulee työkavereita, joista on monesta tullut ihan ystäviä. Paljon olemme toisiamme auttaneet ja tukeneet. Onvire on hyvä työnantaja.

Ajankohtaista

Loistava tekijä.