Siirry sisältöön

Onviren keikkayksikköjä esittelyssä

Onvire tarjoaa monipuolisia keikkamahdollisuuksia hoitajille ja ohjaajille eri puolilla Suomea. Alla on esitelty muutama Onviren keikkayksikkö. Lähde sinäkin keikalle!

Hoitokoti Järventaus (Keminmaa): Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Esperin yksikkö

Esperi Koti Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle Keminmaalla. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi.

Asukkaiden käytössä on omat esteettömät huoneet kylpyhuonetiloineen, kodinomaiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä viihtyisä piha-alue. Järventauksen modernit ja turvalliset tilat sekä kaunis ympäristö tarjoavat erinomaiset puitteet kuntoutumiselle. Järventaus sijaitsee rauhallisella asuinalueella, Kallijärven läheisyydessä.

Hoitokoti Kotimatka (Rovaniemi): Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Esperin yksikkö

Esperi Kotimatka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille Rovaniemellä. Henkilökuntaa on paikalla vuorokauden kaikkina aikoina. Asukaspaikkoja viihtyisässä kodissa on yhteensä 22.

Kotimatkan tilat jakaantuvat neljän ja viiden hengen soluihin sekä yhteen kahden hengen soluun. Solujen yhteiset tilat mahdollistavat solukohtaiset viikkopalaverit ja yhteisöryhmien pitämisen. Soluissa asukkailla on mahdollisuus myös keskinäiseen kanssakäymiseen.

Lahden Validia-talo: Vammaispalvelu yksikkö, jossa fyysisesti vammaisia henkilöitä.

Validia-talo on hoidollinen yksikkö, jossa hoitajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden palvelujen toteuttamissuunnitelman mukainen perushoito ja avustaminen sekä lääkehoito. Yksikössä työskennellään työvuorossa kerroskohtaisesti, työvuoron aikana vastataan 10–12 asiakkaan palvelutarpeesta yhdessä työparin kanssa. Yksikkö sijaitsee Paavolan kaupunginosassa Lahden keskustan palveluiden äärellä.

Porin Validia-talo: Vammaispalvelu yksikkö, jossa fyysisesti vammaisia henkilöitä

Viisikerroksinen talo Porin keskustassa. Asuntoja 40 + 2 pientä määräaikaisasuntoa. Hoitajan toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden palvelujen toteuttamissuunnitelman mukainen perushoito ja avustaminen sekä lääkehoito.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Porin Validia-talo luo puitteet aktiiviselle elämälle ja esteettömälle liikkumiselle.

Hirvensalon Validia-talo (Turku)

Yksikössä on erityisosaamista neuropsykologisista puutosoireista ja kommunikaatioon liittyvistä erikoistarpeista. Yksikössä palvellaan myös ruotsiksi.

Hirvensalon Validia-talo sijaitsee luonnon keskellä, rauhallisella omakotialueella lyhyen matkan päästä merenrannasta.

Mainiokoti Luoto (Pori): Mehiläisen Hoivapalvelut

Yksikössä hoidetaan ikäihmisiä, muistisairaita ja vammaispuolen asiakkaita. Myös saattohoitoa voi kuulua henkilöstön tehtäviin.

Yhteisöllinen ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Luoto valmistui vuonna 2018 Porin asuntomessualueelle. Palvelukoti tarjoaa turvallista ja modernia asumista ikäihmisille uusissa tiloissa upealla sijainnilla Kokemäenjoen varrella.

Kuninkaankallio (Espoo): Mielenterveys- ja päihdetyö/tehostettu asuminen

Kuninkaankallio on toisille loppuelämän koti, toisille ponnahduslauta itsenäisempään arkeen. Avuntarpeeseen katsomatta kunnioitamme asukkaan käsitystä omasta parhaastaan.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille pääsääntöisesti alle 65-vuotiaille miehille ja naisille, jotka eivät enää selviydy itsenäisesti omassa kodissaan.

Ajankohtaista

Loistava tekijä.