Siirry sisältöön

Onviren kautta nopeasti keikalle – Näin rekisteröidyt keikkatyöntekijäksi

Rekisteröityminen keikkalaiseksi on nyt entistä helpompaa! Aiemmin järjestimme sijaisinfoja Teamsin välityksellä kaikille keikkatyöstä kiinnostuneille. Sijaisinfo säilyy ennallaan, mutta nykyään se on katsottavissa tallenteena verkkosivujemme Aloita keikkailu-osion kautta. Eli nyt voit katsoa sijaisinfon tallenteen silloin kun se sinulle sopii!

Näin rekisteröidyt keikkatyöntekijäksi:

1. Katso sijaisinfotallenne
Sijaisinfotallene opastaa tulevat keikkatyöntekijät keikkailun perusasoihin. Sitä kautta pääsee kätevästi tutustumaan toimintaamme, palkkaukseen ja palvelualustan käyttöön. Tallenteen katsominen kestää 30 minuuttia.
Katso tallenne tästä


2. Rekisteröidy järjestelmäämme
Kun olet katsonut sijaisinfotallenteen, rekisteröidy järjestelmäämme ja lataa tarvittavat liitteet järjestelmän liitetiedostoihin. Järjestelmään tulee lisätä opintosuoriteote tai tutkintotodistus, työtodistukset kokemuslisää varten (tai kokemuslisäpäätös) sekä mahdolliset muut alan todistukset ja luvat esimerkiksi hygieniapassi, ensiaputodistus, lääkelupatodistus.
Rekisteröidy


3. Varaa haastatteluaika nettiajasta
Kun olet rekisteröitynyt järjestelmäämme ja olet ladannut sinne kaikki tarvittavat liitteet, voit varata 15 minuutin haastatteluajan. Haastattelua varten varaa ulottuvillesi henkilöllisyystodistus ja pankkitilinumero. Työhaastattelun aikana käymme yhdessä läpi keikkailuun liittyviä käytännön asioita.

Varaa haastatteluaika


Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan! 💪
Tervetuloa keikalle!

Jos et löydä sopivaa haastatteluaikaa nettiajasta tai tarvitset apua keikkatyön aloittamisessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkipäivisin klo 7–15.30 p. 045 7881 8700 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@onvire.fi

Ajankohtaista

Loistava tekijä.