Siirry sisältöön

Kiinnostaako sote-alan kesätyöt? Osallistu Onviren kesäkeikkainfoon!

Hei sote-alan ammattilainen tai alan opiskelija! Kiinnostaisiko kesätyö, jonka ajankohta on sovittavissa? Haluatko monipuolistaa osaamistasi työyhteisössä, jossa saat kattavan perehdytyksen? Osallistu kesäkeikkainfoon, jossa rekrytointiasiantuntijamme kertoo laajemmin kesätyömahdollisuuksista Onvirella!

Tarjoamme kesäkeikkoja lähi- ja sairaanhoitajille, ohjaajille ja sosionomeille pääasiassa Uudellamaalla, mutta myös Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan yksiköissä. Yksiköt tarjoavat asumisen tuen palveluita vammaisille ja autisminkirjon henkilöille. Työn ajankohdat ovat sovittavissa, voit tehdä halutessasi töitä koko kesän tai lyhyimmillään viikon. Voit olla alan opiskelija, työurasi alussa tai jo kokenut sote-alan osaaja.

Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana. Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta kesätyöinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

🍦 Jokaiselle osallistujalle jaetaan jäätelökuponki R-kioskille! Ota siis kaverisi mukaan kuulolle ja tule rohkeasti kysymään lisää kesäkeikoista Onvirella!

Kesätyöinfojen aikataulut ja Teams linkit:

Ajankohtaista

Loistava tekijä.