Siirry sisältöön

Kesätöitä tarjolla!

Onviren kautta on nyt kesätöitä tarjolla kahdessa eri yksikössä pääkaupunkiseudulla. Päivitämme sivullemme jatkossa uudet avoimet kesätyöpaikat.

Kesätöitä Rinnekodin Pajulassa

Rinnekodin Pajulaan tarvitaan lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija (2/3 opinnoista pitää olla käytynä) kesätöihin 3.5.-30.9.2021. Hakuaikaa on 30.4.2021 asti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pajula on koti 16 kehitysvammaiselle autisminkirjon henkilölle. Pajulassa on viisi erillistä ryhmäkotia, joissa kussakin asuu 2-5 henkilöä.  Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneellinen asunto. Ryhmäkodit on erotettu toisistaan väliovin, mikä mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen asumisen.

Sijainti: Pajula sijaitsee Pohjois-Espoossa Lakiston luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella. Helsingin rautatieasemalle on suora linja-autoyhteys Lakiston alueelta. Lisäksi linja-auto yhteys on myös Lakiston alueelta Klaukkalan suuntaan.

Jos kiinnostuit koko pätkästä tai vain osasta, ota yhteyttä Onviren tilauskeskukseen p. 04578818709 / asiakaspalvelu@onvire.fi (ma-pe klo 8-15.30).

Kesätöitä Tukena Citytulppaanissa

Tukena Citytulppaaniin tarvitaan 1.6.- 31.8.2021 ja 17.5- 30.9.2021 lähihoitaja tai alan opiskelija (opinnoista tulee olla 2/3 käytynä). Sinulla on Lop-lääkehoito käytynä tai käyt sen ennen työn aloittamista. Lop-lääkehoito on mahdollista tehdä Onviren kautta verkossa. Hakuaikaa on 26.2.2021 asti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tukena Citytulppaani tarjoaa turvallista lyhytaikaishoitoa ja virikkeellistä toimintaa kodikkaassa ympäristössä. Citytulppaanissa on 11 asiakashuonetta. Lyhytaikaishoito soveltuu paitsi kehitysvammaisille myös hyvin vaikeavammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille. Tukena Citytulppaani tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden normaalin päivärytmin säilyttämiseen siten, että asiakas voi jatkaa koulunkäyntiään ja työtoimintaansa tilapäishoitojakson ajan.

Sijainti: Tukena Citytulppaani sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Helsingin Ala-Tikkurilassa.

Jos kiinnostuit koko pätkästä tai vain osasta, ota yhteyttä Onviren tilauskeskukseen p. 04578818709 / asiakaspalvelu@onvire.fi (ma-pe klo 8-15.30).

Ajankohtaista

Loistava tekijä.