Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, osatyökykyinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

Onviren keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti – varaa aika keikkastarttiin ja täytä lisätietokenttään tutkintonimikkeesi tai opintoalasi ja työskentelypaikkakuntasi. Keikkastartin jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita vaikka jo keikkastartissa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmästämme sähköisen työtarjottimen kautta. Tallentamalla kalenteriisi saatavillaoloaikasi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla ja tuntipalkkalaisena saat palkan joka perjantai!

Aloita keikkailu

 

Onvire käyttää yhteistä rekrytointialustaa sisaryhtiönsä Sarastia Rekryn kanssa. Kun rekisteröidyt kauttamme keikkatyöntekijäksi voit napata keikkoja myös Sarastia Rekryn työyksiköistä!

Lisätietoa koulutuksista ja sote-ammattikortista löydät Sarastia Rekryn verkkosivuilta.

Katso keikkatyön usein kysytyt kysymykset Sarastia Rekryn verkkosivuilta

 

Läs om vikariat på svenska