Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, osatyökykyinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

Onviren keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti – varaa aika haastatteluun ja täytä lisätietokenttään tutkintonimikkeesi tai opintoalasi ja työskentelypaikkakuntasi. haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita vaikka jo haastattelussa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmästämme sähköisen työtarjottimen kautta. Tallentamalla kalenteriisi saatavillaoloaikasi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla ja tuntipalkkalaisena saat palkan joka perjantai!

Aloita keikkailu


Onvire käyttää yhteistä rekrytointialustaa sisaryhtiönsä Sarastia Rekryn kanssa. Kun rekisteröidyt kauttamme keikkatyöntekijäksi voit napata keikkoja myös Sarastia Rekryn työyksiköistä!

Lisätietoa koulutuksista ja sote-ammattikortista löydät Sarastia Rekryn verkkosivuilta.

Katso keikkatyön usein kysytyt kysymykset Sarastia Rekryn verkkosivuilta

Läs om vikariat på svenska


Verokortin toimittaminen

Saamme verokorttitiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Palkastasi peritään veroprosentti sen tiedon mukaan, minkä olemme saaneet sähköisesti suoraan verottajalta.

Verokortin prosentti määräytyy verottajan määräämän tuoreimman prosentin mukaan.

Jos olet ilmoittanut verokortilla ilmoitettua suuremman pidätysprosentin ennen verokortin tai muutosverokortin hakua, tulee sinun ilmoittaa halutessasi uusi korotettu veroprosentti Onvireeseen palvelupyynnöllä. Voit tarkastaa oman veroprosenttisi vero.fi -sivulta.