Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, osatyökykyinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

Onviren keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti – varaa aika haastatteluun ja täytä lisätietokenttään tutkintonimikkeesi tai opintoalasi ja työskentelypaikkakuntasi. haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita vaikka jo haastattelussa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmästämme sähköisen työtarjottimen kautta. Tallentamalla kalenteriisi saatavillaoloaikasi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla ja tuntipalkkalaisena saat palkan joka perjantai!

Aloita keikkailu


Onvire käyttää yhteistä rekrytointialustaa sisaryhtiönsä Sarastia Rekryn kanssa. Kun rekisteröidyt kauttamme keikkatyöntekijäksi voit napata keikkoja myös Sarastia Rekryn työyksiköistä!

Lisätietoa sote-ammattikortista löydät Sarastia Rekryn verkkosivuilta.

Katso keikkatyön usein kysytyt kysymykset Sarastia Rekryn verkkosivuilta

Läs om vikariat på svenska


Koulutukset

Tarjoamme keikkatyöntekijöillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit. Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Sarastia Rekryn tai Onviren kautta lähiaikoina. Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu lääkehoidon opinnot.

Ilmoittautuessa keikkalainen sitoutuu suorittamaan hänelle tilattujen kurssien tentit (6kk sisällä), osallistumaan hänelle varattuihin tentteihin ja tekemään vähintään 3 keikkavuoroa tenttien suorittamisen jälkeen (3kk sisällä).

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti:

  • LOP- paketti, joka on suunnattu lähihoitajille (LOP ja PKV).
  • MiniLOP-paketin voivat suorittaa ne, joilla on lääkehoidon lisäopinnot suoritettu aikaisemmin (sosionomit, hoivatyöntekijät).
  • Sairaanhoitajan LOVe-paketin voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, Rokotus, IV, KIPU ja GER. Ilmoita myös, mikäli haluat suorittaa Loven PSYK- ja LAS-kurssin sekä SPR:n ABO-koulutuksen.
  • SuuLOP-kurssin voivat suorittaa ne, jotka työskentelevät hammashuollossa

Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset verkkokoulutukseen ja ilmoitamme tenttiajankohdasta sähköpostitse. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Sovittu tenttiaika tulee perua viimeistään 48 tuntia aikaisemmin. Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta, jonka aikana on suoritettava tentit.

Lääkehoitokoulutukseen voit ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 03 621 3900, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Lääkkeenanto-näytöt ovat tärkeä osa koulutuskokonaisuutta. Näytöt ovat pääsääntöisesti yksikkökohtaiset. Olethan tarvittaessa yksikkösi esihenkilöön tai vastaavaan yhteydessä, jotta voit näytöt antaa. Näyttötodistusta ei tarvitse toimittaa Onvireseen.

Onko sinulla lääkehoitokoulutus suoritettuna? Lisää lääkelupa järjestelmään omiin liitetietoihisi ja lisää luvat omiin lupiin ja taitoihin. Ohjeet siihen löytyvät tästä artikkelista.


Verokortin toimittaminen

Saamme verokorttitiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Palkastasi peritään veroprosentti sen tiedon mukaan, minkä olemme saaneet sähköisesti suoraan verottajalta.

Verokortin prosentti määräytyy verottajan määräämän tuoreimman prosentin mukaan.

Jos olet ilmoittanut verokortilla ilmoitettua suuremman pidätysprosentin ennen verokortin tai muutosverokortin hakua, tulee sinun ilmoittaa halutessasi uusi korotettu veroprosentti Onvireeseen palvelupyynnöllä. Voit tarkastaa oman veroprosenttisi vero.fi -sivulta.