Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, osatyökykyinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

Onviren keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti – varaa aika haastatteluun ja täytä lisätietokenttään tutkintonimikkeesi tai opintoalasi ja työskentelypaikkakuntasi. haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita vaikka jo haastattelussa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmästämme sähköisen työtarjottimen kautta. Tallentamalla kalenteriisi saatavillaoloaikasi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla ja tuntipalkkalaisena saat palkan joka perjantai!

Aloita keikkailu


Onvire käyttää yhteistä rekrytointialustaa sisaryhtiönsä Sarastia Rekryn kanssa. Kun rekisteröidyt kauttamme keikkatyöntekijäksi voit napata keikkoja myös Sarastia Rekryn työyksiköistä!

Lisätietoa koulutuksista ja sote-ammattikortista löydät Sarastia Rekryn verkkosivuilta.

Katso keikkatyön usein kysytyt kysymykset Sarastia Rekryn verkkosivuilta

Läs om vikariat på svenska


Verokortin toimittaminen

Työntekijän tulee itse toimittaa verokortti Onvireen, sillä emme saa verokortteja suoraan verottajalta. Verokortin voi toimittaa kolmella tavalla (valitse vain yksi tapa!):

TAPA 1: Lisää verokortti liitetiedostona järjestelmään ja laita lisäyksestä tieto Onvirelle sähköpostitse tai palvelupyyntönä. Tämä on tärkeää, sillä emme saa erillistä ilmoitusta lisätyistä liitteistä järjestelmän kautta.

TAPA 2: Lähetä verokortti skannattuna tai kuva verokortista sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@onvire.fi.

TAPA 3: Lähetä verokortti kopiona tai alkuperäisenä postitse osoitteeseen Palokunnakatu 26, 13100 Hämeenlinna.

Varmista ennen lähetystä, että lähetät verokortin, etkä päätöstä verotuksesta. Esimerkkikuvat löydät täältä.