Onvire-Rulla

Keikkatyöntekijälle

Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, osatyökykyinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

Onviren keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti – varaa aika keikkastarttiin ja täytä lisätietokenttään tutkintonimikkeesi tai opintoalasi ja työskentelypaikkakuntasi. Keikkastartin jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita vaikka jo keikkastartissa!

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmästämme sähköisen työtarjottimen kautta. Tallentamalla kalenteriisi saatavillaoloaikasi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla ja tuntipalkkalaisena saat palkan joka perjantai!

Onvire käyttää yhteistä rekrytointialustaa sisaryhtiönsä Sarastia Rekryn kanssa. Kun rekisteröidyt kauttamme keikkatyöntekijäksi voit napata keikkoja myös Sarastia Rekryn työyksiköistä!

Katso lisätietoa keikkailusta