Siirry sisältöön

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Caritaksen yksiköihin

Kiinnostaako keikkatyö Onvirella? Haemme Caritaksen yksiköihin ruokapalvelutyöntekijöitä Oulun seudulle. Työ sopii esimerkiksi hoivatyöntekijöille, kokemus keittiössä työskentelystä on eduksi, muttei välttämätön. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Työtehtäviisi yksikössä kuuluu aterioiden valmistaminen/lämmittäminen ja esille laittaminen sekä muut erilaiset keittiötehtävät. Lisäksi yksiköiden siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvät tehtävät, kuten pyykkihuolto.

1-12 päivän kestävissä sijaisuuksissa saat palkan nopeasti joka perjantai! Tuntipalkka ruokapalvelutyöntekijälle on 12,33 €/h, tämän lisäksi maksetaan lomakorvaus sekä mahdolliset erillis- ja kokemuslisät.

Meillä keikkailun aloittaminen on helppoa: Osallistu tiistaisin järjestettävään sijaisinfoon Teamsin kautta etusivuillamme, rekisteröidy keikkatyöntekijäksi ja varaa aika työhaastatteluun (15 min) täältä. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan, ensimmäisen keikkasi voit varata jo haastattelussa!

Sijaisinfo on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sote-alan keikkatöistä ja hyvä tilaisuus tutustua keikkailuun ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä. Tilaisuuden lopussa on mahdollista esittää kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@onvire.fi
p. 045 7881 8700

Ajankohtaista

Loistava tekijä.