Loistavia keikkoja – keikkastartti Turussa

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija, tule töihin! Validia ottaa käyttöönsä Onviren sijaispalvelut 25.3.2019 alkaen.

Keikkatöitä on tarjolla sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille Validian vammaispalveluissa Turussa.

Tule kuulemaan lisää keikkastarttiin! Voit tutustua paikan päällä Onviren työnhakujärjestelmään, josta voit valita sinulle sopivat työvuorot ja mieleisesi työyksiköt reaaliajassa. Vapaana olevien töiden selailu ja varaaminen käy kätevästi myös kännykällä.

KEIKKASTARTTI:

Maanantaina 18.3.2019 klo 15:00, Turun Validia-talo, Hippoksentie 29, 20720 Turku

ENNEN KEIKKASTARTTITAPAHTUMAA:

  1. Tallenna tietosi ja opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen työnhakujärjestelmäämme osoitteessa www.onvire.fi. Voit myös ottaa kopiot todistuksistasi mukaan keikkastarttitapahtumaan.
  2. Ilmoittaudu keikkastarttitapahtumaan puhelimitse 045 7881 8700. Tule keikkastarttitapahtumaan ja aloita keikkatyöt vaikka heti!

Huom! Mahdollista nopea työn aloitus tallentamalla opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen järjestelmäämme ennen keikkastarttitapahtumaa. Kaikille työntekijöiksi ryhtyville tehdään henkilökohtainen sopimus sijaispalvelurekisteriin liittämisestä.